after work

Hitta den rätta på after work!

Det många inte tänker på är att du har en stor chans att hitta den rätta på företagets after work. Om du går med dina trevliga kollegor och dricker en pilsner på någon lokal sylta så finns det en stor chans att du träffar någon som du aldrig träffat tidigare. Om du genuint tänker efter och känner efter i din själ om du känner dina kollegors kompisar som du har hört namnet på så många gånger, skulle du veta hur de såg ut i ansiktet? Med största sannolikhet skulle du inte det. Men i och med att ni har hört så många roliga och pinsamma historier om varandra redan så finns det en stor gigantisk chans att isen redan är bruten innan ni har träffats på denna after work! Tänk dig att träffa någon som du inte ens behöver dricka några pilsner för att få mod att prata med?

Rekommenderad bar för after work

Denna lunchrestaurang har sedan ett par månader tillbaka öppnat upp en after work avdelning av sin restaurang som har öppet fram till 22. De har ett stort lager med svenska ölsorter som är av prima kvalité. Deras bar har blivit framröstad årets after work och om du ska ta med en dejt eller kollegorna någonstans är Haq destinationen! De har även väldigt låga priser vilket gör hela deras svenska koncept betydligt mycket attraktivare, speciellt när svenskar och Stockholm brukar vara känt för att vara snålt och dyrt.

Är deras bar nyöppnad?

Baren är sedan ett par månader tillbaka med deras after work nyöppnad och håller öppet på helgerna men om det flyter på som det har gjort hittills så planerar de att även hålla öppet på vardagskvällar. Det är dock viktigt att förstå att i och med att det är en nyöppnad bar och restaurang och att de behöver stabilt klientel innan de kan öppna upp på vardagar. För tillfället är restaurangen enbart öppet tillfrukost för främst hotellgäster samt på lunchen som en tapasrestaurang.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *