Badrumsrenovering i Nacka

Kontakta med förtroende oss om du behöver göra en badrumsrenovering i Nacka. Vi börjar med ett hembesök och kommer tillsammans fram till vad som behöver göras och hur. Oavsett om ditt badrum bara behöver något småfix eller om det handlar om en totalrenovering kan våra skickliga hantverkare hjälpa till. Vi finns lokalt och har lång erfarenhet av både gamla och nya tekniker för badrumsmaterial av olika slag. Vi lämnar förstås alltid garanti på våra arbeten, det är ju bra att kunna visa att allt är riktigt gjort vid en eventuell försäljning. Det är ju så otroligt viktigt att badrum och andra våtrum renoveras på ett professionellt sätt.

Totalentreprenad för badrumsrenovering i Nacka

Vi erbjuder även totalentreprenad och kan ansvara för våtrumsarbeten i hela byggprojekt, exempelvis i bostadsrättsföreningar eller andra företag där vi både kan bygga nytt och bygga om efter behov och önskemål. I vårt team ingår kunniga hantverkare av olika slag. Vi har elektriker, VVS-tekniker, plattsättare och snickare som får kontinuerlig kompetensutveckling inom det här området som alla arbetar för att erbjuda främsta badrumsrenovering Nacka för våra kunder. Vi arbetar också med ett urval underleverantörer och kan erbjuda material av mycket hög kvalitet. Självklart inleds allt med ett förutsättningslöst möte där vi diskuterar behov och därefter sammanställer vi en kostnadsfri offert.

Proffs i smått och stort

Att renovera badrum kräver riktiga proffs så det inte blir några framtida problem med fuktskador eller något ännu värre. Vårt byggföretag hjälper gärna till med stort och smått och vi prutar inte på kvaliteten. Vi försöker alltid erbjuda den bästa och kanske främsta badrumsrenoveringen här i Nacka. Vi vill tydligt framhålla att vi både kan göra de där småjobben som ett nytt eluttag eller enkel ommålning men även hela ombyggnader, rivning och uppsättning av väggar, installation av golvvärme och annat rejält omfattande. Eftersom vi utfört många badrumsrenoveringar i hela Nacka under årens lopp kan vi självklart lämna referenser som vi gärna delar med oss av.

Med vårt företag kan du känna dig helt trygg att din badrumsrenovering blir rätt utförd oavsett vad det handlar om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *