3 stycken Barebells Protein Bars.

Godast av Barebells Protein Bars

När det kommer till Barebells Protein Bars finns det en hel del smaker att välja mellan. Jag undrade vilken av dem som var godast och vilken som innehöll bäst näringsvärde så jag beställde hem alla smaker ifrån Atletbutiken och började gå igenom dem var för sig för att se vilken av dem som var min favorit. Jag beställde hem 4 smaker av Barebells Protein Bars, det blev en med mörk choklad, en vit choklad med mandel, en Kokosnöt med choklad samt även en med smak av kakor.

Bäst näringsvärde – Barebells Protein Bars

De med bäst näringsvärde visade sig vara den med vit choklad och mandel och den med mörk choklad. Båda hade mindre socker än dem andra av Barebells Protein Bars, den med mandel i hade även en massa bra fetter, antioxidanter och vitaminer som kom med mandlarna. För den med mörka chokladen var det snarare enbart lite mer antioxidanter i kakaon som gjorde att den delade förstaplatsen med den med Mandel och vit choklad.  

Den godaste av proteinkakorna

När det kommer till smaken å andra sidan var det som natt och dag. Jag som aldrig riktigt varit en nötkille gillade inte den med vit choklad och mandel överhuvudtaget. Den med enbart mörk choklad utmärkte sig inte överhuvudtaget, den var riktigt grå och tråkig om jag ska vara ärlig. När det kommer till de smaker som var godast av dem alla visade det sig att den med koksnötsmassa inuti ett choklad överdrag var godast. Den utmärkte sig på så sätt att ha den var den enda som tog tillvara på innehållet i proteinkakan.

Proteinkakorna var alla helt otroligt goda, och det bästa är att proteinkakorna är hälsosamma! Det är inte alltid man mår bättre efter att ha ätit en kaka så man måste ta tillvara på chanserna. Med andra ord bör du köpa ett 24-pack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *