En erfaren Elektriker Stockholm.

En tillförlitlig elektriker Stockholm

Om du söker en elektriker Stockholm så behöver du knappast leta länge.

Det finns en uppsjö av elektriker som kontinuerligt söker projekt i Stockholm och flertalet förmedlingssidor som samlar dem.

Jag kan tipsa er att istället för att gå igenom en av dessa sidor faktiskt höra av er till denna elektriker som jag har känt sedan barnsben.

De har en lång erfarenhet av alla olika typer av projekt. Denna elektriker kan göra allting från solceller till renoveringar av el-stammar i villa. De har dock under de senaste åren nischat in sig mot installering av laddstolpar och belysningsoptimering i bostadsrättsföreningar.

Kunder de hjälper i Stockholm

Företaget utför arbeten till alla kunder i Stockholm, vare sig det är föreningar, privatpersoner eller företag som hör av sig. Dock är de väldigt erfarna av att hjälpa större föreningar med den typen av arbeten jag berättade tidigare.

Har ni ett annat projekt som ni behöver hjälp med är det bara att kontakta dem så hjälper de er!

En elektriker med bred kunskap

I huvudstaden har de ett starkt grepp på projekten som kommer in på brf-marknaden, och det har att göra med konstant goda rekommendationer. Därför vet företaget att allt handlar om att alltid utföra ett bra jobb med en sådan otrolig service att de får kontinuerliga rekommendationer från sina kunder.

Då får man ett stadigt flöde på jobb utan att behöva lägga en krona på marknadsföring.

Nu är marknadsföring inget problem i sig men allt för många företag bränner sin budget på sådana förmedlingssidor.

Och jag har lärt mig den hårda vägen att dessa sidor inte genererar tillräckligt med kvalitativa förfrågningar till elektriker!

Du stänger ungefär en av tio förfrågningar genom dessa sidor. Då ska du ta bilen från Stockholm till Vallentuna för att byta en glödlampa för struntsummor. Sedan ska du ju betala ockerpris för denna usla förfrågan!

Hur underbart jobb är det? Du får ju ingen ekonomi i det hela utan du slösar bort både din tid och pengar.

Ett säkrare kort är att skaffa en landningssida där du kan välja vilka jobb du vill ha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *