Hur fungerar coronatestmalmö.se?

Det är inte lätt att hålla ordning på alla olika coronatester, så det är smidigt att coronatestmalmö.se erbjuder alla som är aktuella och kan hjälpa dig att avgöra vilket test du behöver ta. När du väljer coronatestmalmö.se får du hjälp av rätt personal för att genomföra testet, och du kan lita på att resultatet stämmer. Testresultaten kan användas för att skapa ett reseintyg om du önskar det.

Varför använda testerna?

Olika tester har varit avgörande för att försöka få ner coronasmittan i samhället, helt enkelt för att det är ett bra sätt att se om du är smittad. Får du besked att du blivit smittad kan du hålla dig undan från andra människor tills du inte längre riskerar att föra smittan vidare. På det sättet har testerna spelat stor roll och de gör det fortfarande. Om du väljer att ta avgörande coronatestmalmö.se kan du snabbt få besked på om du är smittad eller inte. Med ett reseintyg som baseras på testresultaten kan du också få ett dokument som är nödvändigt för resor till många länder. Testerna har inte spelat ut sin roll nu när smittan är lite lägre och samhällena börjar öppna mer, tvärtom är det fortfarande viktigt att vi håller koll på och begränsar smittan så mycket som möjligt.

Coronatestmalmö.se – vilka olika test finns?

De test du kan ta hos coronatestmalmö.se är antigentest, PCR-test och antikroppstest. Du kan också få ett reseintyg som baseras på testresultatet. Antigentest och PCR-test är två olika sorters tester som är till för att avgöra om du har en pågående infektion. De tas med en pinne i näsan eller i svalget. Svar från ett antigentest kommer inom en halvtimme, medan det tar ett par dagar för PCR-testet. Antikroppstestet behöver du bli stucken för att kunna ta, och det ger dig svar på om du redan haft sjukdomen och har antikroppar i blodet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *