Laddstolpe Stockholm

Laddstolpe inför försäljning i Stockholm

Om du ger en bostad i Stockholm och planerar sälja den så kan det vara fördelaktigt att installera en laddstolpe för den eftertraktade värdeökningen. Kostnaden på enbart uppemot hundratusen kan generera en vinst på flertalet hundratusen efter försäljning! Det har med andra ord en god Return on investment vilket vid första ögonkastet talar för att alla med bostads i Stockholm bör installera laddstolpe inför sin försäljning. Sanningen är den dock att det inte är alla bostäder som ser en sådan värdeökning.

Vilka bostäder tjänar ökar inte?

Om du till exempel äger en etta på en oattraktiv adress utanför tullarna så kan det bli en stor minusaffär. Det har att göra med att de, allt som ofta unga som söker en första lägenhet, har ett maxtak för lägenheten. Denna ökning som du efterfrågar på ett flertal hundratusen efter installation av laddstolpe i Stockholm utgör en alldeles för stor procentuell del av hela bostadsaffären. I och med att bostäderna av en enrumskaraktär har ett maxtak så leder det till att bostaden slår i taket snabbt. Du får även ha i åtanke att det är väldigt få unga som äger en elbil i Stockholm som de kan ladda med en laddstolpe.

Värdeökning efter laddstolpe i Stockholm

Om du å andra sidan till exempel äger en lägenhet med flera rum på en attraktiv adress i innerstan i Stockholm är en laddstolpe perfekt. Det har att göra med att en effektiv laddstolpe i Stockholm nästintill enbart installeras av miljömedvetna och välbärgade vuxna mellan åldern 25 och 35. Dessa individer söker ig allt som oftast till större lägenheter i Stockholms innerstad. Där är maxtaket lite mer diffust och högre, vilket gör att det kan bli stora svängningar i bostadspriserna. Om du då installerar en laddstation kan du få en svängning på priset i just den riktningen som du är intresserad av och avnjuta en ökning på flera hundratusen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *