Padelkläder

Padel är en sport som på rekordkort tid växt explosionsartat i popularitet här i Sverige. Numera är det få orter i landet där du inte finner en padelhall. För att göra padelspelandet extra trevligt finns det också en stor del padelkläder som du kan använda dig av, kläder som är utformade för att passa så bra som möjligt till just padel. Några av dessa ska vi ta oss en närmare titt på i denna text. 

Padelkjolar 

En av de typer av padelkläder som du finner hos wallderinska.se är padelkjolar. Det finns flera fördelar med att använda sig av en sådan när du spelar padel. Dels är de mycket rörliga plagg som lämpar sig alldeles utmärkt för en intensiv padelmatch. Dessutom är de bekväma samtidigt som de är fuktavvisande. De suger alltså inte åt sig svetten utan transporterar i stället bort den. På så sätt blir dessa kjolar inte tunga av svett samtidigt som du själv kan hålla dig torr under själva matchen. Padelkjolar är också betydligt mindre avslöjande än vad till exempel ett par träningstights kan vara. Padelkjolarna hos Wallderinska kommer dessutom utrustade med underbyxor, så du behöver inte känna dig orolig över att kjolen ska fladdra runt under din match. Gör den det är det alltså ingen fara eftersom den kommer utrustad med underbyxor.  

En annan fördel med padelkjolar är att många av dem dessutom kommer utrustade med fickor. I dessa kan du förvara bollar under tiden du spelar så att de inte kommer i vägen för själva matchen och så att du inte riskerar att snubbla över dem när du spelar. Du kan också förvara andra saker som dina bilnycklar, din plånbok och din mobiltelefon i dessa fickor. 

Padeltights 

En annan variant av padelkläder är padeltights. Dessa har en hög midja som gör att de håller sig på plats samtidigt som de förser din kropp med ett stöd som kan vara mycket bra att ha när man spelar padel. De formar dessutom din midja och din buk på ett skönt sätt som också ser bra ut.  

Det finns också padel överdelar som passar sig utmärkt för just denna sport. De ger dig nämligen en maximal rörlighet som gör att du kan prestera på ett så bra sätt som möjligt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *