Här har vi en typisk ventilation i BRF.

Vår BRF investerar i ny ventilation

Det är väldigt viktigt om du bor i en BRF i Stockholm att investera i bra ventilation. Det är inte enbart på grund av hälsoanledningar utan det är även för att du inte ska störa av det heller. För det finns ju en anledning till att din BRF är intresserad av att investera pengar i er ventilation. Det kan ha att göra med någon konstig lukt eller ett jobbigt ljud från trumman. Vad den än är så förtjänar verkligen ni som är boende i denna brf att få ny ventilation utan dessa problem. För man ska även kunna leva i sitt hem, utan diverse problem som stör dig! I sitt hem ska man ju kunna bo ostört, annars är det ju inte ett hem.

Priset på ventilation i BRF

Det är alldeles för svårt att ge er ett svar på rak arm. För det är beroende på allt för många faktorer som ska stämma överens med varandra. Speciellt när det kommer till större ventilation i BRF, de projekten brukar vara betydligt mycket större än projekten i villor. Men samtidigt så är det fler boenden som delar på kostnaden som föreningen bekostar med högre avgift. Och det är just därför det är så svårt att säga exakt pris. För du kan få ett par hundratusen kronor mindre vid försäljning av en lägenhet om den har dubbla hyran. Dubbla hyran är inte omöjligt efter en investering i BRF ventilation där det tar flera år innan avkastningen träder in. Sen sänks den med tiden om inte fler investeringar görs. Dock ska du ha i åtanke att under dessa år ökar även inflationen. Så denna ökning hos hyran är egentligen inte lika stor som den ser ut att vara!

Företag verksamma i Stockholm

Denna ventilationsfirma har sin bas i Stockholm och utgår härifrån. Men om de har tid och projektet och pengarna känns rätt så stänger de absolut inte dörrarna för andra städer. Men det kräver bara lite mer tid och energi i planeringen för att få allting att lira!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *