WSP hittar optimala hållbara lösningar

Jag har alltid vetat vad jag har velat jobba med och helt enkelt göra i livet. Min syster har aldrig varit riktigt säker medan jag alltid har vetat vad jag har velat gå för utbildning och exakt vad jag har velat jobba med. För ungefär två år sedan fick jag ett nytt jobb som jag länge hade velat ha och jag blev så klart oerhört glad. Jag trivs hittills oerhört bra med mitt jobb och det är ännu roligare än vad jag trodde att det skulle vara. Det känns verkligen som att jag har hittat det perfekta jobbet för mig. Jag hade aldrig trott att jag skulle få detta jobbet i en sådan ung ålder men jag är så klart oerhört tacksam för att jag fick det. 

På jobbet kommer vi i kontakt med många andra företag. Jag sköter ibland kontakten med företagen och jag brukar då passa på att lära mig lite mer om företaget som vi ska jobba med. Jag tycker att det är oerhört roligt att få lära mig mer om andra företag i och med att det idag finns oerhört många intressanta företag. 

För ett tag sedan kom vi i kontakt med ett mycket intressant företag vid namn WSP. Detta företag har mycket att erbjuda och jag har nu tänkt berätta lite mer om företaget och vad de gör. Jag hoppas att du tycker att det är lika intressant som jag tycker. 

WSP är ett företag som är aktiva inom många olika sektorer, till exempel:

* järnvägssektorn

* energisektorn

* flygsektorn

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. De erbjuder bra tjänster för hållbar samhällsutveckling inom hus och industri, transport och infrastruktur med mera. Företager erbjuder allt från utredningar och analyser till ledning av projekt. De tar sig an stora som små uppdrag och satsar på att hitta optimala hållbara lösningar. Vill du veta mer om WSP och vad de har att erbjuda? I så fall kan jag rekommendera att du går in på deras hemsida.